De Ecoflow River behoort tot de next generation portable power stations in zijn klasse. Unieke functies en een vernieuwend design zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Mede door de gepatenteerde X-Stream technologie in de River, kan de River binnen 1 uur van 0 - 80% opgeladen worden. Hierdoor kan de oplaadtijd beperkt worden tot 1,6 uur. Ecoflow portable power stations met X-stream technologie worden hierdoor tot 5 keer sneller opgeladen dan concurrerende portable power stations op de markt.


 

EcoFlow River 2 Portable Power Station - Powerbank - EU Uitvoering


 

EcoFlow River 2 Pro - Portable Power Station

Opladen van 0-100% in slechts 70 minuten.
Met ultrasnelle 70 minuten opladen bent u altijd klaar voor het volgende uitje. Opladen van 0-100% via een stopcontact in slechts 70 minuten. Dat is 5 keer sneller dan de industrienorm en 27% sneller dan de vorige generatie.

Veilig en betrouwbaar voor 10 jaar gebruik.
Met meer dan 3000+ batterij 100% cycli, kunt u de RIVER 2 Pro bijna elke dag gebruiken gedurende bijna tien jaar. De LFP batterijchemie biedt niet alleen een lange levensduur. Hij is betrouwbaarder, efficiënter en veiliger, zelfs bij hoge temperaturen. RIVER 2 Pro heeft een van de langste garanties in de industrie, dus we hebben u beschermd voor de komende 5 jaar.


Ecoflow Delta 2 Portable Power Station - 5 Jaar Garantie - Powerbank 1024 Wh - EU Uitvoering

Uitbreidbare capaciteit - 1-3kWh uitbreidbare capaciteit om uw opslag naar behoefte uit te breiden. Voeg de DELTA 2 extra batterij toe om 2048Wh te bereiken, of voeg de DELTA Max extra batterij toe om 3040Wh te bereiken. Ideaal voor back-up thuis of alledaagse apparaten.

Enorme AC output - 1800W AC output betekent dat u meer dan 90% van uw huishoudelijke apparaten kunt voeden. Of probeer tot 13 apparaten tegelijk aan te sluiten. In tegenstelling tot andere merken kan DELTA 2 overbelasting van apparaten tot 2400W voorkomen dankzij de X-Boost technologie.

7x Sneller AC opladen - X-Stream technologie betekent dat DELTA 2 7 keer sneller oplaadt dan de concurrentie. Dat is 0-80% in slechts 50 minuten en 0-100% in 80 minuten met AC input.

Of ga voor groen zonder snelheid op te offeren - Sluit draagbare zonnepanelen aan en laad tot 500W op om overal in 3 uur op te laden.

Gebouwd om 6x langer mee te gaan - 10 jaar dagelijks gebruik tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit. Dat is te danken aan de LFP-batterijchemie die 3000+ cycli biedt.


EcoFlow Delta 2 met Extra Battery - Bundel - 2048Wh - 1800W outputExtra Batterij

Met de extra batterij in deze bundel, verdubbel je de capaciteit van je Ecoflow Delta 2 powerstation. De batterij is gemakkelijk op te laden door deze te koppelen aan de powerstation en laadt razendsnel op. In slechts 70 minuten van 0-80% en in 120 minuten van 0-100%.

Capaciteit en kracht van de Delta 2

De Delta heeft een capaciteit van 1000Wh, wat wilt zeggen dat de powerstation daarmee een apparaat van 1000w voor 1 uur kan voorzien van stroom. Dit is verder uit te breiden naar 2000Wh aan de hand van de nieuwe Delta 2 extra battery. Deze voegt per extra batterij nog eens 1000Wh toe aan de Delta 2.

Daarnaast heeft de Delta 2 een output vermogen van 1800W tijdens continu gebruik. Dat is sterk genoeg om bijvoorbeeld een waterkoker (1000-1200W) te voorzien van stroom! Mocht het dan toch zo zijn dat de gebruiker tijdelijk meer vermogen nodig heeft dan kan met de app de X-Boost technologie worden aangezet en kan de powerstation totwel 2200W tijdelijk aan continu energie voorzien.


EcoFlow River 2 met EcoFlow Solar Panel (160W)

Mobiel stroom nodig? Dan is de EcoFlow River de perfecte oplosssing voor u. Krijg altijd een backup stroomvoorziening met de Ecoflow River 2 powerstation. Deze krachtige, maar compacte en mobiele powerstation voorziet u overal van elektriciteit. Daarnaast is de River makkelijk meeneembaar voor onderweg, of tijdens een outdoor adventure.

De nieuwste river 2 met Life pro accu system voor extra power en levensduur

De River kan tot wel 10 apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien, en heeft een vermogen tot een maximum van 600W, wat mogelijk gemaakt wordt met de X-Boost modus. Hiermee kunnen zo’n beetje alle huis/tuin/keuken apparatuur altijd voorzien worden van stroom. Tot slot is de River gemakkelijk om mee te nemen met de handgreep, en het compacte gewicht van 7kg.

 

Capaciteit en kracht

De EcoFlow River beschikt over een capaciteit van 288Wh en over 2x 600W 220V Euro aansluiting. Met de standaard 600W kunt u alle apparaten binnen de huishoudelijke groep voorzien van stroom. Zo is het mogelijk om je laptop met 50W direct aan te sluiten op de River Max.


 

 

EcoFlow Delta Pro - 3600Wh - 3600W - Thuisbatterij - Solar Generator - Off-Grid

Eigenschappen van de EcoFlow Delta Pro 3600Wh EU:

Ideaal als home-backup: met zijn 3600W vermogen kan de Delta Pro zware toestellen met een hoge energiebehoefte van stroom voorzien. Denk daarbij aan apparaten, zoals koelkasten, wasmachines en drogers.
Makkelijk te upgraden: is één EcoFlow Delta Pro 3600Wh EU niet voldoende voor jouw totale energiebehoefte? Geen probleem! Het is namelijk vrij eenvoudig om meerdere EcoFlows met elkaar te verbinden en extra EcoFlow batterijen toe te voegen, hiermee creëer je maximaal 25kWh aan stroom.
Eenvoudig te bedienen: met de Delta Pro afstandsbediening of de EcoFlow app op jouw telefoon kun je de Delta Pro eenvoudig aansturen. Ideaal wanneer je verschillende EcoFlows met elkaar integreert.
Snel oplaadbaar: EcoFlow's X-Stream laadtechnologie is het snelst oplaadbare power station ter wereld!
Lange levensduur: dankzij zijn special accutechniek gaat de EcoFlow Delta Pro wel 6500 oplaadbeurten mee.


Ecoflow Delta Max 1600 (EU) - Powerstation met 230V output - max 4600 Watt output

Maak een back-up van uw huis tijdens stroomuitval met de DELTA Max draagbare stroomgenerator. Met een uitbreidbare capaciteit tot 5,6 kWh, dubbel opladen en de mogelijkheid om uw thuisapparaten van stroom te voorzien, kunt u in elke situatie van stroom voorzien blijven.

X-Stream snel laden - 0-80% in minder dan een uur

Opladen tot 80% via een stopcontact in minder dan 1 uur. Nog sneller met dubbel opladen.

Bijna alles van stroom voorzien - X-Boost voor 2800W apparaten

2000W output is genoeg om bijna alles van stroom te voorzien. Zet X-Boost aan voor 2800W, genoeg voor raam AC, kachels of drogers.

Vier eenvoudige manieren om op te laden - muur, zon, auto of smart gen.

Kies tussen zonnepanelen, stopcontacten of de EcoFlow Smart Generator om op te laden.

Dubbel opladen - tot 3400W laadsnelheid

Laad nog sneller op door AC te combineren met de Smart Generator, AC met solar, of de Smart Generator met Solar.

EcoFlow Smart Generator - voor noodhulp
Gebruik in noodgevallen de EcoFlow Smart Generator om op te laden tijdens een stroomstoring. Deze is 25% efficiënter dan traditionele gasgeneratoren.

Er is ook een app - bewaking, controle en meer

Bedien DELTA Max vanop afstand met de EcoFlow app, monitor het energieverbruik & meer.